Trappen & leuningen

maatwerk trappen

Op zoek naar een unieke trap die perfect bij jouw interieur past? Bij ons ben je aan het juiste adres voor op maat gemaakte trappen en trapleuningen. Of je nu een nieuwe trap wilt laten plaatsen of je huidige trap wilt renoveren, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om jouw droomtrap te realiseren.

Onze op maat gemaakte trappen zijn volledig aan te passen aan jouw wensen en eisen. Zo kun je kiezen uit metaal in combinatie met verschillende materialen, zoals hout, kunstof of glas, en heb je de keuze uit diverse afwerkingen. Daarnaast zijn ook de vormgeving en afmetingen volledig af te stemmen op de beschikbare ruimte en jouw persoonlijke stijl. Wij denken graag met je mee en geven advies op maat om zo tot het perfecte ontwerp te komen.

Ook voor trapleuningen op maat ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten leuningen, zoals houten leuningen, stalen leuningen en glazen leuningen, die volledig aangepast kunnen worden aan jouw smaak en stijl. Een trapleuning is niet alleen functioneel, maar kan ook een belangrijke bijdrage leveren aan de uitstraling van jouw trap. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige plaatsing, zodat jouw trap en leuning perfect op elkaar aansluiten.


Kortom, bij ons ben je verzekerd van op maat gemaakte trappen en trapleuningen die volledig aansluiten bij jouw wensen en eisen. Onze vakmensen gaan graag voor jou aan de slag en zorgen voor een professionele plaatsing en afwerking. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

  • trappen
  • trappen
  • trappen
  • leuninge
  • leuning